Informatie

Algemeen

Op zaterdag 13 mei 2023 is het zo ver: de tweede editie van de TR73 Kartcup! Dit spectaculaire evenement vindt plaats op Circuit Park Berghem en staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en strijd. Met de Kartcup zamelt Tafelronde 73 Oss geld in voor Het Bos van Oss.

Programma

13.00 uur  Ontvangst teams
13.30 uur Briefing en omkleden
14.00 uur Teampresentaties
14.30 uur Kwalificatie
15.00 uur Start race
18.00 uur Prijsuitreiking & borrel
18.15 uur Gratis kinderkarts (10 t/m 16 jaar)

Winnaar

De race duurt drie uur. Het team dat de meeste ronden aflegt, wint de TR73 Kartcup.

Team

Een team bestaat uit minstens vier en maximaal zes personen. Tijdens de race wisselen de teamleden elkaar af als coureur. Hoe vaak en wanneer een team van coureur wisselt, bepaalt het team zelf.

Openingstijden

De race start om 15.00 uur. Vanaf 13.00 uur zijn de teams en hun supporters welkom op het circuit. Om 18.00 eindigt de race en weten we welk team zich mag kronen tot winnaar van de eerste editie van de TR73 Kartcup! Na de race is er alle gelegenheid voor muziek, een hapje en een drankje.

Minimumleeftijd

Deelnemers aan de race moeten minimaal 18 jaar zijn. Voor supporters geldt geen minimale leeftijd. Ook voor de kleinsten is er volop vermaak! Uiteraard moet je ook 18 jaar of ouder zijn om alcohol te drinken. Na het drinken van alcohol is het vanzelfsprekend verboden om nog deel te nemen aan de race.

Kinderen

Kinderen kunnen hun lol op met diverse activiteiten op het terrein, zoals springkussens, theater en muziek. Na afloop van de race kunnen kinderen van 10 t/m 16 jaar gratis kinderkarten op de baan.

Parkeren

Circuit Park Berghem heeft voldoende mogelijkheden tot parkeren.

Inschrijven

Inschrijven doe je op deze website. Op de pagina Deelname vind je een overzicht van de verschillende sponsorpakketten. Na je inschrijving nemen we contact met je op.